Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Απειράνθου Νάξου έχει γίνει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ του ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟ!

ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΞΟΥ!!! ΧΥΔΑΙΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ Facebook!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ!!! ΟΙ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΝΑΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ!!!
Δείτε τι ωραία Απάντηση έστειλε μια ΚΟΠΕΛΑ Σ΄ ΕΝΑ ΧΥΔΑΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΟΥ!!!
Η κ. Ειρήνη Προμπονά-Βασιλάκη κοινοποίησε τη δημοσίευση του χρήστη naxostimes.gr.
«Oι απόψεις σου κύριε Παντελιά είναι η αποθέωση της βλακείας. Μία φάμπρικα δημιουργίας «συναισθημάτων ανθρωπισμού», μία απίστευτη μηχανή προπαγάνδας, που όμοιά της θα ζήλευε ένα σταλινικό καθεστώς, ένα καλοδουλεμένο mind control. Ξαφνικά όλοι γίνατε «καλοί» τώρα; Γίνατε «έγκυροι»; «Αντικειμενικοί»; Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του, έλεγε ο λαός μας. Αλλά ο σημερινός λαός φαίνεται έχει πάρει κάποιο χαπάκι. Θέλει να ζει στο Matrix του.
Κύριε Παντελιά, εσύ που με περίσσια ευκολία χαρακτηρίζεις έναν πατριώτη σου «νεοελληναρά, ακροδεξιό, φοβικό, επικίνδυνο και αρκούντως επιζήμιο για τον τόπο μας» (είσαι για γέλια και για κλάμματα κύριε), δεν σου φταίνε οι μεγάλοι του κόσμου τούτου, «οι-φονιάδες-των-λαών-αμερικάνοι», οι υπερασπιστές των «δικαιωμάτων» που κάποτε ισοπέδωσαν την Σερβία και τώρα κοιτάνε απαθείς τους μακελάρηδες του αλλάχ να ζωντανεύουν σκηνές από τα πιο αποκρουστικά θρίλερ ή και τους βοηθάνε ακόμα, ή η ληστρική Ε.Ε. «της αλληλεγγύης».
Όχι δεν φταίνε αυτοί, σου φταίει ο πρόεδρος Απειράνθου. Δεν φταίνε οι Τούρκοι που έχουν βγάλει τρελά λεφτά από την επιχείρηση «πρόσφυγες», και έχουν καταφέρει (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια), να έχουν διασπείρει παντού στρατεύσιμους έτοιμους να πολεμήσουν υπό την ημισέληνο μόλις δοθεί το σινιάλο, όχι σου φταίει ο πρόεδρος Απειράνθου. Δεν φταίνε οι διπλανές (πλούσιες!) μουσουλμανικές χώρες που δεν θέλουν πρόσφυγες, σου φταίει ο πρόεδρος Απειράνθου.
Δεν φταίνε και οι ίδιοι στο κάτω-κάτω, που θα μπορούσαν (έστω κάποιοι από αυτούς, οι πιο νέοι να πάρει!) να κάτσουν να αγωνιστούν για μια καλύτερη πατρίδα. Όχι... σου φταίει ο πρόεδρος Απειράνθου. Αυτή η Ευρώπη δεν έγινε ξαφνικά «καλή» και «ανθρωπιστική». Δεν έγινε ο καθένας που δεν μιλάει με τον διπλανό του, που σκοτώνεται για μια θέση στο πάρκινγκ, που έκανε θρησκεία τον ευδαιμονισμό και πουλάει την ψυχή του στον διάβολο για έναν high tech παράδεισο, ξαφνικά «καλός», επειδή συγκινείται με το «δράμα των προσφύγων».
Συμπέρασμα: Έχω καταλήξει ότι δύο τινά συμβαίνουν:
1) Είτε έχουμε προ πολλού αλωθεί από τον μαρξισμό.
2) Είτε βαδίζουμε προς το κενό λόγω βλακείας.
Το ποιό από τα δύο προηγήθηκε και το ποιο πυροδότησε το άλλο δεν έχει μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε στο τελικό στάδιο. Αυτό της βλακείας. Η οποία όπως είπαμε είναι ανίκητη. Άντε μπράβο!!!»


Δημοσίευση σχολίου