Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Οι αριστεροί μαχαιρώνουν υπέροχα! (9 ΠΡΟΣΘΗΚΗ - Δέστε και την τελευταία ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Πολιτικών της Ελλάδος.)

Οι αριστεροί μαχαιρώνουν υπέροχα!
Μείωσαν μισθούς. Μείωσαν συντάξεις. Φέρνουν προ των πυλών του ξεσπιτώματος εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες με τους πλειστηριασμούς. Βυθίζουν ακόμα πιο βαθιά στα χρέη και στην απόγνωση εκατομμύρια ανθρώπους.
    Ο,τι κάνουν με το τρίτο Μνημόνιο ισοδυναμεί με αγριανθρωπισμό επί τρία, αφού έρχεται να προστεθεί στην ήδη συντελεσθείσα καταστροφή των δυο προηγούμενων Μνημονίων.
    Και τώρα διαπράττουν το έγκλημα των εγκλημάτων!
    Τα όσα μεθοδεύουν στο ασφαλιστικό αποτελούν ένα πρωτοφανές πογκρόμ κατά ασφαλισμένων και συνταξιούχων!
    Οι χθεσινές τους αποφάσεις (που συνιστούν και το «καλό» σενάριο αφού η τρόϊκα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη της) είναι η ταφόπλακα των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων ενός ολόκληρου λαού.
    Έχουν πάρει τον μπαλτά και κόβουν σε φέτες ό,τι έχει απομείνει από τους φτωχοποιημένους συνταξιούχους.
    Στερούν από την παρούσα και τις επόμενες γενιές κάθε ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό δικαίωμα μετατρέποντας την σύνταξη σε προνοιακό επίδομα – ψίχουλο.
    Η αλήθεια είναι ότι τα μέτρα Τσίπρα – τρόϊκας δεν σταματούν στις νέες περικοπές ύψους 1,8 δισ. ευρώ σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους τις οποίες έρχονται να επιβάλλουν μέσω του προϋπολογισμού για το 2016.
    Σύμφωνα με το Μνημόνιο και βάσει των όσων ενέκριναν χτες:
•    Προχωρούν σε «εξοικονόμηση (σσ: έτσι αποκαλούν την εξαΰλωση) της τάξης του ¼ του ΑΕΠ»! Ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλάμε στην ουσία για νέα αρπαγή ύψους άνω των 40 δισ. ευρώ!
•    Δεσμεύονται να εφαρμόσουν πλήρως της αντιασφαλιστική λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αφού όπως λένε τώρα «οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις του 2010 και του 2012 εάν εφαρμοστούν πλήρως θα βελτιώσουν σημαντικά» το σύστημα! Ότι δηλαδή ως αντιπολίτευση το είχαν καταγγείλει ως απαράδεκτο σήμερα το εμφανίζουν σαν «σωτήριο»! 
•    Δεσμεύονται να αριστεύσουν στο ρόλο του νεοφιλελεύθερου Προκρούστη «καταργώντας σταδιακά τα κεκτημένα δικαιώματα της συνταξιοδότησης πριν από την νόμιμη ηλικία συνταξιοδότησης», επιβάλλοντας το ψευδεπίγραφο καθεστώς των «εγγυημένων συντάξεων» με βάση και «εισοδηματικά κριτήρια» και «εφαρμόζοντας ορθά το πάγωμα των μηνιαίων εγγυημένων παροχών»!
    Και όμως! Την ίδια ώρα μιλούν για «δίκαιες συντάξεις»! Για «αξιοπρεπή διαβίωση»! Για «ισότητα»! Για «κοινωνική δικαιοσύνη»!
    Πίσω από τις νέες μειώσεις συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, την διάλυση της επικουρικής σύνταξης, την ενιαιοποίηση των Ταμείων με όρους ισοπέδωσης προς τα κάτω, εκείνο που επέρχεται είναι η κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικά αναδιανεμητικού χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης.
    Προχωρούν στην επιβολή ενός κεφαλαιοποιητικού συστήματος που μάλιστα στα ψιλά γράμματα το περιγράφουν ως εξής: Οι βασικές συνιστώσες των συντάξεων θα είναι εγγυημένες «με βάση τις εισφορές και βάσει του ελέγχου των πόρων».
    Αυτοί, βέβαια, βουτηγμένοι στο ψεύδος, το τερατούργημα που ετοιμάζουν θα συνεχίσουν να το αποκαλούν κίβδηλα «αναδιανεμητικό», όταν στην πραγματικότητα θα το ζήλευαν ακόμα και οι πλέον ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι της σχολής του Σικάγο!
    Όλα τούτα οι «αριστερόχειρες μαχαιροβγάλτες» της κοινωνικής ασφάλισης έρχονται να τα προωθήσουν μετά από 5 χρόνια λεηλασίας. Έρχονται να δώσουν την χαριστική βολή στα Ταμεία που ήδη με τις πολιτικές των δυο προηγούμενων Μνημονίων την περίοδο 2010 – 2015 (στοιχεία ΕΝΥΠΕΚΚ) απώλεσαν πόρους ύψους 70 δισ. ευρώ!
    Αυτοί που θα αποκαθιστούσαν, τάχα, το έγκλημα του PSI το οποίο επέφερεαρπαγή 12 δισ. ευρώ από τα Ταμεία, αυτοί που θα… επέστρεφαν την 13ησύνταξη, τώρα κάνουν αυτό που είχε υποσχεθεί ο κ. Κατρούγκαλος: Τινάζουν στον αέρα μέσα σε 40 μέρες ό,τι δεν κατάφεραν να ανατινάξουν σε 40 χρόνια οι άλλοι, που τους παρέδωσαν τη σκυτάλη και που σήμερα υποκρίνονται χυδαία.
    Το μέγεθος του εγκλήματός τους είναι ευθέως ανάλογο της πολιτικής απάτης που εκπροσωπούν.
     Ιδού ένα δείγμα από εκείνο το… μακρινό, πια, 2012:
  Ναι, λοιπόν.
    Είναι τέτοια η απάτη τους που μόνο οι ίδιοι μπορούν να την εκφράσουν. Το μέγεθος του κοινωνικού εγκλήματος στο οποίο πρωταγωνιστούν είναι τόσο, όσο αβυσσάλεα είναι και η απόσταση που χωρίζει τα λόγια από τις πράξεις τους.
    Η απάντηση συνταξιούχων, εργαζόμενων και ανέργων, ή θα είναι αντίστοιχη της ανελέητης επίθεσης που δέχονται ή αυτή τη φορά η «θυσία» θα είναι ολοκληρωτική.
Κοιτάξτε τι έκαναν για τους Λαθρομετανάστες και τι έκαναν για 150.000 Ελληνικές Οικογένειες:

Εαν πάμε πολύ παλιά, όταν μας μάθαιναν για τον Λεωνίδα και τους 300 του θα βγάζαμε το κατωτέρω συμπέρασμα:Ορίστε τι έγινε με το δημοψίφησμα:  Το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού το μετέτρεψε σε ΝΑΙ.Τι εμπιστοσύνη μπορείς να έχεις σε έναν τέτοιο Πρωθυπουργό όταν μετατρέπει τα πάντα σύμφωνα με τα συμφέροντα που του υποδεικνύουν; Μπορείτε να μου πείτε εάν θα ξαναψηφίζατε πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ;  

Εαν θέλετε διαβάστε για τα κόμματα της Βουλής στην παρακάτω ηλεκτρονική Δ/νση:  

Διαβάστε να δείτε πως μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα
http://helpidathsellados.blogspot.gr/2015/11/blog-post.html?spref=fb

ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ;


ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ 
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Εαν ξέραμε, αλλά, που το ξέρουμε ότι μας λένε πολλά ψέματα, δεν θα τους ψηφίζαμε. Ότι όποιοι ανεβαίνουν στην ΕΞΟΥΣΙΑ είναι όλοι Μασόνοι και άγονται και φέρονται από το μεγαλύτερο τέρας της Μασονίας, την ΑΜΕΡΙΚΗ, γι’ αυτό άλλωστε πηγαίνουν και στην Αμερική λίγο πριν γίνουν οι Εκλογές. Αλλά πως ξέρουν στην Αμερική ποιός θα βγεί; Αφού τα αποτελέσματα βγαίνουν από μία επιχείρηση, να την ονομάσω έτσι, η οποία είναι Εβραϊκή.
Πότε αλήθεια θα ξυπνήσουμε;

Δέστε και την τελευταία ΠΡΟΔΟΣΙΑ

των Πολιτικών της Ελλάδος.

  Αυτοί οι Πολιτικοί που υπέγραψαν αυτό το μνημόνιο δεν θελουν

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Δημοσίευση σχολίου