Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Θέλετε να μάθετε τι μας κάνει το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. η ΑΜΕΡΙΚΗ οι ΕΒΡΑΙΟΙ και η ΜΑΣΟΝΙΑ; (Διαβάστε το παρακάτω άρθρο με συμπληρωμένα σχόλιά μου)


Ο Στρατηγός ΜΩΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, η Ε.Ε., οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ και ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ αιματοκύλισαν το Πολυτεχνείο και έρριξαν τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ! (και εμείς τους έχουμε στα πολύ ψηλά)

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Iστορικές αλήθειες που αμφισβητήθηκαν αλλά ελήφθησαν υπ’ όψιν και σε εισαγγελικά πορίσματα της εποχής για το ποιοί αιματοκύλισαν το Πολυτεχνείο.

Το παιχνίδι κατά τις πηγές που παραβάλλονται, ήταν στημένο και προκαθορισμένο για το αιματοκύλισμα. Και ανεξαρτήτως για τις όποιες ενστάσεις που πιθανόν να προβληθούν, τα παρατιθέμενα γεγονότα είναι πολλάκις αναφερόμενα και ποτέ δεν ακολούθησαν διαψεύσεις.

Διαβάστε το πρώτο απόσπασμα:
“Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιατρού για τη νύχτα εκείνη, τα λέει όλα.
Κάπως έτσι, μετά από χρόνια, θα ανοίξουν τα στόματα και για τον Δεκέμβρη του 2008, που έφερε τη νέα χούντα, το νέο ξεπούλημα της πατρίδας από τον άλλο “Γιώργο”.

«Από σφαίρες ελεύθερων σκοπευτών τα θύματα του Πολυτεχνείου».
”Μιλώντας στο Pheme.gr ο κ. Χαρώνης προβαίνει σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Όπως αναφέρει στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το ’73, έδρασαν ελεύθεροι σκοπευτές, οι οποίοι χτυπούσαν από ψηλά στο ψαχνό. (Να χαιρόμαστε την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, τους Αμερικανούς και τους Εβραίους που σκότωναν τα Ελληνόπουλα σαν πουλιά.)
«Τα πρώτα θύματα και οι πιο βαριά τραυματίες είχαν βληθεί από ψηλά. Πιθανώς από μπαλκόνια και ταράτσες παρακείμενων πολυκατοικιών», επισημαίνει ο κ. Χαρώνης.
Στο συμπέρασμα αυτό έχει καταλήξει ο γιατρός, έπειτα από «πλήρη μελέτη τροχιάς», όπως αναφέρει, την οποία διενήργησε.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των ερευνών που πραγματοποίησε, «οι πρώτοι και βαριά τραυματίες είχαν βληθεί από πάνω προς τα κάτω».

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, οι ελεύθεροι σκοπευτές χτύπησαν πισώπλατα, όπως αναφέρει. «Είδα θύματα που εβλήθησαν στην πλάτη, πλάτη προς καρδιά και σπονδυλική στήλη».
Ο τότε Διευθυντής της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου, ο οποίος βρέθηκε για 36 συνεχείς ώρες στο χειρουργικό τραπέζι, είναι πεπεισμένος ότι «οι ελεύθεροι σκοπευτές ήθελαν να αιματοκυλίσουν την Αθήνα».

Όπως αναφέρει ο κ. Χαρώνης «σημάδευαν για σκοτωμό, και το ερώτημα μου, βεβαίως είναι ένα: Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να ήταν Έλληνες; Εύχομαι και ελπίζω να μην ήταν Έλληνες, αλλά πράκτορες ξένης δύναμης που ήθελε να αιματοκυλίσει την Αθήνα, να την μετατρέψει σε σφαγείο για να δικαιολογήσει την μετέπειτα δράση του Ιωαννίδη».
Παρ’ ότι έχουν περάσει 39 χρόνια από τα αιματηρά γεγονότα του Πολυτεχνείου, ο κ. Χαρώνης θυμάται με λεπτομέρειες τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χώρο του νοσοκομείου, όπου της άφιξης εκατοντάδων τραυματιών ακολούθησε η βίαιη επέμβαση αστυνομικών, στρατιωτικών των ΕΑΤ-ΕΣΑ, και πρακτόρων της χούντας στο χώρο του νοσοκομείου. (Να χαιρόμαστε και την τότε Στρατιωτική Αστυνομία).

«Γινόταν το σώσε. Για να προφυλάξουμε τους τραυματίες, τους αλλάζαμε τα ονόματα για να μην μπορούν να τους βρουν», σημειώνει ο κ. Χαρώνης. «Βεβαίως η ενέργεια μας αυτή αργότερα τους δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, γιατί ενώ ήθελαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για τη χορήγηση μιας συνταξούλας, δεν μπορούσαν να βρουν τα ονόματά τους»!

Θέτουμε υπ’ όψιν του κ. Χαρώνη, την αμφισβήτηση των νεκρών του Πολυτεχνείου από την πλευρά της Χρυσής Αυγής.

Δείχνει να απορεί και να θυμώνει. «Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν;», επαναλαμβάνει με απορία. «Ας έρθουν σε μένα να τους εξηγήσω, να τους πω για τα δυο παιδιά που ξεψύχησαν στα χέρια μου, τα οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο ένας, νεαρός, είχε δεχθεί σφαίρα στην κάτω κοίλη φλέβα και ο άλλος είχε βληθεί στο κρανίο»!

Και το δεύτερο που λέει πολλά:

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973.

“Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη, του γιατρού Αλαζράκη (Ιδιοκτήτου της κλινικής Κυανούς Σταυρός, έναντι Αμερικανικής Πρεσβείας).
Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος: «η ώρα έφθασε. Όλα είναι έτοιμα».

Την επομένη 15 Νοεμβρίου, το γιώτ «Απόλλων», ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤC, η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA, έφθασε στον Πειραιά.
Το γιώτ πριν τη μετατροπή του, ήταν μονάδα του βρετανικού πολεμικού ναυτικού.
Ήταν εξοπλισμένο με πανίσχυρο ασύρματο, τέλεια εργαστήρια και αναρίθμητους φακέλους.

Είκοσι κομάντος συμπλήρωναν το ειδικό πλήρωμα του σκάφους.
Από τον Πειραιά έπλευσε προς τα ανοιχτά του Σουνίου, όπου και περίμενε ανενόχλητο.
Στο μεταξύ έκαναν τις ανάλογες επαφές τους, κυρίως με το στρατηγό Νταγιάν, ο οποίος ήταν σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες για την υπόθεση του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Η κύρια επαφή Νταγιάν, εκτός από τον Ιωαννίδη – Αραπάκη - Μπονάνο, ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου, ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την Ελλάδα.
Είχε αναλάβει το πολιτικό σκέλος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ των επί κεφαλής των φοιτητών, του Στρατηγού Νταγιάν και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. (Ορίστε και η Μασονία που εμπλέκετε).

Ο Πεσματζόγλου είχε άμεση επαφή, κυρίως με τρία πρόσωπα, από τους φοιτητές της εξέγερσης: Η μία είναι σήμερα (1993) αρχηγός αριστερού κόμματος και οι άλλοι δυο στελέχη και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;)
Με την ελπίδα και την ευχή, πως θα βγουν και θα καταγγείλουν δημόσια τα γεγονότα εκείνης της νύχτας από την πλευρά τους, όπως εκείνοι τα έζησαν , υπόσχομαι, αν δεν μιλήσουν οι ίδιοι, να δημοσιεύσω στο επόμενο βιβλίο μου τα ονόματα τους …...

Τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου, έφθασαν χίλιοι κομάντος από τις Βρυξέλλες, με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου. (Εδώ εμπλέκετε και η Ε.Ε. στέλνοντας εκτελεστές για τα παιδιά μας, και εμείς τους έχουμε δώσει ολόκληρη την Πατρίδα μας για το εννοούμενο χρέος μας. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ).
Όλοι μεταφέρθηκαν από τη βάση του ελληνικού στη γεωγραφική υπηρεσία Στρατού στο πεδίο του Άρεως.
Τους μοιράστηκαν Ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές στολές και περίμεναν διαταγή να επέμβουν. (Ποιός τους έδωσε αυτές τις στολές;)
Εκτός από όπλα, είχαν στην κατοχή τους ασύρματο, συγχρονισμένο με εκείνον του γιωτ «Απόλλων», απ΄ όπου και περίμεναν την διαταγή για επέμβαση …;..
Ο στρατιωτικός που είχε αναλάβει την εποπτεία όλων των ανδρών, ήταν ο υποστράτηγος Χουήζερ του ΝΑΤΟ, αλλά και έμπιστος της τριμερούς Επιτροπής. (Βλέπετε πόσο το ΝΑΤΟ μας εκτιμάει αλλά και η Τριμερής Επιτροπή της Ε.Ε.; Ποιός θέλει από εδώ και πέρα να μείνει στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.)
Την νύχτα της 16ης Νοεμβρίου, οι κομάντος του ΝΑΤΟ διατάχθηκαν από τον υποστράτηγο Χουήβερ, να ακροβολιστούν στο Πεδίο του Άρεως και να περιμένουν διαταγές..

Οι είκοσι κομάντος που περίμεναν στο γιωτ, διατάχθηκαν να πάνε με λέμβους στη στεριά, να καταλάβουν το σπίτι του Γεωργίου Παπαδόπουλου, να κόψουν τα τηλεφωνά του και να απαγορεύσουν στο δικτάτορα κάθε επαφή με τον έξω κόσμο. (Επομένως ο Παπαδόπουλος δεν ήξερε τίποτε απολύτως, που τον θεωρούμε υπεύθυνο για τις εκτελέσεις του Πολυτεχνείου)

Να συνεννοηθούν μετά με τους Έλληνες «συναδέλφους» τους και να περιμένουν διαταγή για να αποχωρίσουν.
Όταν νύχτωσε οι κομάντος έφθασαν στην ακτή και από εκεί με
στρατιωτικά τζιπ κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του δικτάτορα Παπαδόπουλου. (Ποιός τους έδωσε τα τζιπ;)
Οι άλλοι έφυγαν «κατά ομάδες» από τη Γεωγραφική Υπηρεσία ΚΑΙ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΚΑΝ στο πεδίο του Άρεως.

Αργότερα, όταν το τανκς έσπασε την πόρτα του πολυτεχνείου, οι κομάντος βρίσκονταν ήδη μέσα.
Στις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν, οι Νατοϊκοί κομάντος χτυπούσαν αδιάκριτα.
Σκότωσαν, έσφαξαν, έσπασαν ωμοπλάτες, κεφάλια και όταν πια ο «εχθρός» είχε νικηθεί, ένα στρατιωτικό σφύριγμα του επικεφαλής τους επανέφερε στην τάξη.
Ανασυντάχθηκαν, και όπως είχαν έρθει, έφυγαν αθόρυβα.
Σε μια ώρα απογειώνονταν από τη βάση του Ελληνικού, με προορισμό τις Βρυξέλλες. Χίλια δολάρια  μπόνους πήρε ο καθένας, για εκείνη τη βραδιά …; (Μόνο Χίλια δολάρια;)

Το ίδιο έγινε και με τους είκοσι από το γιώτ.

Διατάχθηκαν να επιστρέψουν στο γιωτ.

Ξημερώματα στις 18 Νοεμβρίου 1973, το γιωτ «Απόλλων» έπλεε ανοιχτά, με προορισμό τη Βαρκελώνη...
Ο Στρατηγός Νταγιάν, αφού ενέκρινε τον κατάλογο των νέων Υπουργών, (Εβραίος είναι και κάνει ότι θέλει αφού τον προσκινούνε οι Έλληνες) τακτοποίησε και άλλες μικρές λεπτομέρειες, (αλλοίμονο να αφίσει κάτι τις να του ξεφύγει) και αναχώρησε αθόρυβα για το Ισραήλ, όπως είχε έρθει …;..”

Από το βιβλίο του δημοσιογράφου Διακογιάννη.

Ορίστε τι μας κάνουν το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. η ΑΜΕΡΙΚΗ οι Εβραίοι και οι ΜΑΣΟΝΟΙ!!!
Δεν σκεφτόμαστε καθόλου ότι η εταιρεία που βγάζει τα εκλογικά αποτελέσματα είναι Εβραϊκή. Δεν βάζουμε το μυαλό μας να σκεφτούμε πιό είναι το συμφέρον της Πατρίδας μας αλλά κοιτάμε μονάχα τον Εαυτούλη μας.
Και να σας πω κάτι που το πρόσεξα από μικρός. Οταν άρχισα να διαβάζω εφημερίδες έβλεπα ότι η κάθε εφημερίδα έλεγε τα δικά της. Γι’ αυτό και εγώ σταμάτησα να διαβάζω εφημερίδες γιατί καμμιά, μα καμμιά απολύτως εφημερίδα δεν έλεγε την Αλήθεια.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μόνον ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
Επομένως μονάχα Χριστιανούς, αλλά πραγματικά Χριστιανούς να ψηφίζουμε και όχι αυτούς τούς Β(ο)υλετές, που όταν έλθει η ώρα τις κάλπης, θυμούνται την Εκκλησία.

Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ είναι εκείνοι που Εκκλησιάζονται καθημερινώς, αλλά και έχουν και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ για να τους καθοδηγοί για το τι πρέπει να κάνουν.
Γνώρισα μιά Παράταξη, η οποία ονομάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑΞΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και από τότε είμαι κολημένος επάνω της, διότι είναι η μόνη που αντιπροσωπεύει την ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Όλοι οι φίλοι που έχω στην Πολιτική Παράταξη, είναι κυριολεκτικά Χριστιανοί και δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο παρά μονάχα για την Εκκλησία. Μάλιστα όσες φορές έχουν πάρει μέρος σε ΕΚΛΟΓΕΣ, τα χρήματα τα έχουν πληρώσει από την τσέπη τους. Και δεν είναι λίγα. Είναι 50.000 Ευρώ.
Πέστε μου: Ποιοί β(ο)υλευττές πληρώνουν τα διαφημιστικά έντυπα, τις τηλεοπτικές προβολές, τις διαφημίσεις και όλα τα άλλα, από την τσέπη τους; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, διότι έχουν βγάλει Νόμους οι οποίοι τους βολεύουν σε ότι κάνουν!
Ενώ κόβουν τους μισθούς από εμάς εκείνοι ενσωματώνουν μέσα στους μισθούς τους τα επιδόματα για να μην τους τα κόψουν!

Για πέστε μου τώρα, μετά από όλα αυτά μου σας αναφέρω, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ; Αυτούς που ανήκουν στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ; ή τους Ορθοδόξους Χριστιανούς;

ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ και το τι λέει για τα Δημόσια χρήματα που οι τωρινοί Β(ο)υλευτές τα τρώνε ασταμάτητα:
 
Δημοσίευση σχολίου