Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Η Παράταξή μας ιδρύθηκε για να μιλήσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο στον Ελληνικό λαό και να του δηλώσει ότι, πριν διατυπώσει οποιαδήποτε επιμέρους πολιτική αφορώσα τους τομείς της δημόσιας ζωής, διαβεβαιώνει ότι, αν ήθελε ο λαός να της εμπιστευθεί τη διακυβέρνηση της Χώρας μας, προτίθεται να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο με όρους που θα υπαγορεύσει η Ελλάδα, με όρους που έχει δικαίωμα να υπαγορεύσει η Ελλάδα βάσει του Καταστατικού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, τους οποίους όρους, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, ενεργούσες επί ζημία της Πατρίδος μας, δεν διεκδίκησαν ποτέ ούτε προτίθενται να διεκδικήσουν.
Ο πρώτος όρος, πριν κάν συζητηθεί το θέμα του λεγομένου χρέους της Πατρίδος μας, θα είναι η απαίτηση λεπτομερούς καταγραφής των οφειλομένων χρημάτων και του λόγου της οφειλής των, ώστε να υπάρξη η δυνατότητα να δημευθεί η περιουσία όλων των Ελλήνων πολιτικών που εμπλέκονται στην τραγωδία της Πατρίδος μας. Δηλαδή το γιατί δανειστήκαμε χρήματα, από ποιες πηγές έχει γίνει αυτός ο δανεισμός, τί προμηθευθήκαμε με τα χρήματα αυτά, τι ωφελήθηκε η χώρα μας από αυτόν τον δανεισμό και πώς εξακολούθησε επί μία εικοσαετία ο δανεισμός αυτός χωρίς να γίνεται σταδιακή επιστροφή των ήδη δανεισθέντων χρημάτων. Ένας τέτοιος δανεισμός με τόση προθυμία δικαιολογείται μόνο από τοκογλύφους και όχι από οικονομικές ενώσεις σαν την Ευρωπαϊκή Ένωση που αποσκοπούν στην ευημερία των μελών της.
Ο δεύτερος όρος είναι, να λάβει θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση στο θέμα της απαγορεύσεως εξαγωγής πετρελαίου, ουρανίου και άλλων πολυτίμων ορυκτών από το υπέδαφος της Πατρίδος μας και να μας δοθούν εξηγήσεις.
Τρίτος όρος, να τεθεί ευθέως το ερώτημα: ΄Εχει παραιτηθεί η Ελλάδα από τη διεκδίκηση της έντοκης επιστροφής του υποχρεωτικού δανείου, του έτους 1942 προς Γερμανία και Ιταλία; Αν ναι, να μας δοθούν γραπτές αποδείξεις, ώστε να καταλογισθούν ευθύνες σε ΄Ελληνες πολιτικούς.
Αν δεν έχει παραιτηθεί η Ελλάδα αυτής της διεκδικήσεως, προτίθεται η Ε.Ε. να αναγκάσει τις χώρες αυτές να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους προς την Ελλάδα όπως εκβιάζει την Ελλάδα να αποπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις;
Τέταρτος όρος, να τεθεί θέμα αμέσου επιστροφής των τόνων χρυσού της Ελλάδος, που βρίσκονται στα θησαυροφυλάκια Αγγλίας και Αμερικής.
Πέμπτος όρος, να παύσει η Τράπεζα της Ελλάδος να είναι ο θησαυροφύλακας του Ελληνικού χρυσού, δεδομένου ότι η κατ’ ευφημισμόν ονομαζομένη Τράπεζα της Ελλάδος είναι μια ιδιωτική εταιρεία της οποίας μόλις το 6% ελέγχει το ελληνικό δημόσιο, η δε προσπέλαση στο θησαυροφυλάκιο για έλεγχο των αποθεμάτων χρυσού είναι απρόσιτη και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό ακόμη χωρίς την άδεια του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και κατά συνέπεια δεν ικανοποιήσει αυτά μας τα αιτήματα, είναι ηλίου φαεινότερον ότι η περαιτέρω παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο ορισμός της εσχάτης προδοσίας!

Για περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»: http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/orama-politikes-arxes
Δημοσίευση σχολίου