Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ

Οι ιδρυτές της Παρατάξεώς μας πιστεύουμε απόλυτα, όπως και ο Ιωάννης Καποδίστριας, ότι η μόνη Αλήθεια είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, η οποία, αν γίνει πράξη, λύνει όλα τα πνευματικά, ψυχικά, διανοητικά αλλά και τα βιοτικά προβλήματα των ανθρώπων και εγκαθιστά στις κοινωνίες την βαθειά και αναφαίρετη ειρήνη, την αληθινή δικαιοσύνη και την αδελφοσύνη.
Όμως ταυτόχρονα κηρύσσουμε την απόλυτη και αληθινή ανεξιθρησκεία!
Θα εξασφαλίσουμε σε όλες τις τάξεις του ελληνικού λαού, πλήρη ελευθερία για την καλλιέργεια της πίστεως ή των όποιων επιλογών τους, με ειδικές ρυθμίσεις για όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής και όχι μόνο για τους χώρους της Λατρείας. Κηρύσσουμε την πραγματική ανεξιθρησκεία της Ρωμηοσύνης που ανέδειξε το Γένος μας Κέντρο της Υφηλίου, γιατί διασφάλισε την ελευθερία όλων των πολιτών, με ιδανικό τρόπο, ώστε η ελευθερία του ενός να μη μειώνει ή καταργεί την ελευθερία του άλλου.
Η Παράταξή μας δεν θα επιβάλει στους πολίτες υποχρεωτικά τον Χριστιανισμό (εξ άλλου αυτό είναι αντίθετο με το ήθος και τις επιταγές του Χριστιανισμού),αλλά και δεν θα επιτρέψει να επιβληθεί η αθεϊα ως επίσημη έκφραση του Κράτους στην αγιομαρτυρική Πατρίδα μας, υιοθετώντας την πονηρή ερμηνεία της ανεξιθρησκείας, ως απαγόρευσης της θρησκείας!

Για περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»: http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/orama-politikes-arxes
Δημοσίευση σχολίου