Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!
Καταδικάζουμε απερίφραστα την πονηρή, δόλια και προδοτική πολιτική που ασκείται επί δεκαετίες στην Πατρίδα μας. Την πολιτική που υπηρετεί δουλικά την Παγκοσμιοποίηση και «ροκανίζει» με γοργούς ρυθμούς την ιδιοπροσωπία του Νέοέλληνα, με πρόσχημα το άθλιο επιχείρημα ότι πρέπει να κρύβουμε το τι πιστεύουμε γιατί προσβάλλουμε τους αλλοθρήσκους και τους αλλοδόξους, ΄Ελληνες υπηκόους ή μετανάστες!
Πιστεύουμε στην Οικουμενικότητα του Ελληνισμού αλλά όχι στην Παγκοσμιοποίηση, που είναι ο πνευματικός θάνατος του ανθρώπου. Γι’ αυτό θα πολεμήσουμε την Παγκοσμιοποίηση και βροντοφωνούμε «προς πάσαν κατεύθυνσιν» ότι όποιος προσβάλλεται από την Πίστη, τις Παραδόσεις και την Ιστορία του λαού μας, δεν έχει θεση στη Χώρα μας και πρέπει να την εγκαταλείψει το ταχύτερο!
Στο σημείο αυτό, θέλουμε να διακηρύξουμε ότι σε κανένα κρατικό λειτουργό ή παράγοντα που διευθύνει ή διοικεί υπαλλήλους δεν θα επιτρέψουμε να αποκρύπτη το θρήσκευμά του και τον ιδεολογικό του προσανατολισμό, διότι λόγω της θέσεώς του ή των αρμοδιοτήτων του θα έχει την ευχέρεια να τους ελέγχει ψυχολογικά, να τους επηρεάζει και να εξαρτά και την προαγωγή τους ακόμη, από το εάν και κατά πόσον θα συγκατατεθούν στα δικά του πιστεύματα.
Για περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»: http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/orama-politikes-arxes
Δημοσίευση σχολίου