Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» - Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!
Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ
ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!
Μεταξύ ανθρώπων που κινούνται στον ίδιο εργασιακό χώρο με εξάρτηση εργοδότη - εργαζομένου ή έχουν σχέση διδασκαλίας - μαθητείας (όπως στα Σχολεία, στα Πανεπιστήμια και στα όμοια), Η απόκρυψη του ιδεολογικού προσανατολισμού όχι μόνο δημιουργεί αναταραχές στο κοινωνικό σύνολο αλλά και εξυπηρετεί τους κάθε λογής προβατόσχημους λύκους στο να παραπλανούν, να προσηλυτίζουν και να παρασύρουν στην πλάνη τους ανυποψίαστους πολίτες. Γιατί αυτός που κρύβει το πιστεύω του δεν έχει άλλο σκοπό από το να εξαπατήσει τους άλλους για να πετύχει άνομους σκοπούς.
Στα πλαίσια της πλήρους ανεξίθρησκης πολιτικής μας δηλώνουμε, επίσης, ότι η νομοθεσία μας δεν θα προσβάλλει τη θρησκεία ή τα πιστεύματα κανενός, αλλά θα δημιουργήσουμε, παράλληλους τομείς, στους οποίους θα ενταχθεί ο καθένας σύμφωνα με αυτό που πρεσβεύει ,ζεί και εκφράζει, με γνώμονα, όμως, να μη χαθεί κανένα ζωτικό στοιχείο που συγκροτεί την ελληνική πνευματική κληρονομιά.
Στα επιμέρους προγράμματα των Υπουργείων που οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε, θα αναπτύξουμε λεπτομερώς το πώς υλοποιείται η πολιτική μας αυτή, ιδίως στο χώρο της Παιδείας και του πολιτισμού, όπου παρατηρούνται οι σφοδρότερες συγκρούσεις.


Για περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»: http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/orama-politikes-arxes
Δημοσίευση σχολίου